Logan Lerman - Fela Igjen

Lagde denne videoen for flere dager siden, men jeg har glemt å legge den ut. Vell dette er den videoen til den konkurransen jeg fortalte dere om, den om å lage en video til en sang fra ditt land. Du kan se resultatet under, vinneren er ikke blitt kåret enda, selv om jeg er ganske sikker  på at jeg ikke vinner, fordi jeg er ganske dårlig i forhold til andre til å lage film. Men uansett ... jeg begynner å le når jeg se denne filmen.

Sang: Fela Igjen av Alexander Rybak ft. Opptur

Jeg har forresten vunnet en konkurranse på http://aliceguan.blogg.no/. Jeg vant Twilight plakater! Noe som passer bra, siden du kanskje kan se at jeg elsker Twilight. Jeg har også bestilt Eclipse samlerboksen, noe jeg gleder meg kjempe masse skal komme, fordi jeg har lyst til å se Eclipse med kommentarene til Kristen og Robert i bakgrunnen. Det tror jeg kan bli morsomt.

Noe som er synd, er at jeg har begynt på den nest siste boka i The House Of Night serien, så langt, og jeg vil helst ikke at den skal ta slutt. Selv om jeg er på bok nr. 7 og så langt er det  8 bøker, og jeg er ganske sikker på at det kommer flere...

Jeg har også begynt å lese The Vampire Diaries bøkene. Jeg kjøpte de 4 første, pluss at jeg kjøpte den 7 eller 8 boka for lenge siden. Jeg begynte på de i går, og har kommet halveis i den første. Det er ganske spennende, men noe som er sikkert, er at det er veldig forskjellig fra tv serien.

Hva synes du om filmen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits